Protože se teplota sporáku nastaví už na začátku vaření - Silargan pánve udrží teplotu extrémně dlouho a vedou teplo přímo
a v plné síle do pečeného masa.
Například: Pečené brambory z vařených nebo syrových brambor
Pánev s tukem (např. Biskin speciální rostlinný krém) dejte na sporák
Nastavte sporák na střední teplotu (u stupnice 1 - 12 = nastavte stupeň 5 nebo 6)
Počkejte až tuk začne lehce kouřit a pak vložte pokrájené brambory do pánve
Ihned krátce promíchejte
Nepřekračujte čas přípravy
8 - 10 minut!!!
Díky tomu, že je sporák nastaven na střední teplotu, se brambory nespálí. Naopak budou mít krásné hnědou kůrku, které na jiných pánvích nedocílíte.
Brambory ještě promíchejte a dále pečte, dokud nebudou opečeny podle Vašeho přání.
Příslušenství: Jako pomůcku na obracení použijte klidně beze strachu obracečku z nerezu.
Výsledek: I přes používání obraceček či měchaček z nerezu se silarganový povrch nepoškodí.